Онлайн магазин

Знаем колко важен е клиентът, влязъл в заведението. Днес все по-важен е и този клиент, който трябва да го привлечем на друго място – интернет пространството.

Това е модерният начин да го достигнете. Барси предлага възможност да предоставите шанс на потенциални клиенти да се запознаят с менюто ви, с предлаганите ви услуги онлайн.

Осигурете бързо и удобно пазаруване през телефон или таблет. По този начин помагате и на вашия персонал – зад онлайн платформата ви стои барси система.

Улеснете вас и клиента с една по-качествена услуга.

Онлайн магазин

Barsy онлайн магазин

Представете своя каталог на клиентите си в електронен вид – структуриран по ваша преценка, за един по-гладък процес на покупка. Достъпно през WiFi мрежа в търговския обект или през Интернет.


WiFi - какво имаме предвид ли? Клиентът има възможност да поръча през устройство – таблет/телефон, което да се намира на масата, или да бъде предоставено от служител. Поръчките му се насочват директно към станциите в кухнята.

Internet – предварителни заявки за доставки на адрес, удобно и надеждно онлайн пазаруване за вашите клиенти, интеграция с куриерска фирма, потвърждения и следене статус на клиентски заявки и др.


Ето примерен изглед на наши клиенти с различни типове бизнеси, които избраха да се възползват от барси онлайн магазин, за да достигнат до по-широк кръг аудитория:

  • Вие определяте каква информация да бъде видима
  • Вие избирате как да изглежда магазинът ви
  • Клиентите Ви ще са очаровани, а вие ще спестите ценно време и ще увеличите продажбите!

Подходящ дизайн за всеки тип бизнес

Ние ще ви предоставяме разнообразие от стилове – вие само изберете своя! Съобразете подходящата цветова гама, тази, която отговаря на бизнеса ви и ви отличава от конкуренцията!

Придайте на пазаруването друг облик – превърнете го в Преживяване!

Ако сме привлекли вниманието ви направете запитване.